nieuws

AXA hecht aan liefdadigheid

Archief

Medewerkers van s werelds derde grootste verzekeraar AXA bieden hulp, daar waar verzekeringen niet kunnen helpen

Volgens AXA-topman Claire Bébéar is het meest waardevol wat zijn medewerkers kunnen geven, hun persoonlijke betrokkenheid. Zo hoort iedere medewerker van AXA zich minstens eenmaal per jaar in te zetten voor liefdadigheid en mensen te helpen die in de schaduwkant van het leven staan. AXA telt wereldwijd circa 112.000 medewerkers. In de 35 landen waar de verzekeraar actief is, zitten 18.000 personeelsleden in speciale verenigingen die meedoen aan het initiatief. Jaarlijks wordt door AXA € 125.000 beschikbaar gesteld voor de hulpprojecten. De medewerkers mogen zelf beslissen welke projecten dit zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.