nieuws

AXA haalt stof van Spaar-Optie-Hypotheek

Archief

AXA heeft het arrangement met Bouwfonds-dochter Woonnexxt uitgebreid met de Spaar-Optie-Hypotheek, een oud UAP-product dat opnieuw van stal is gehaald.

Bij de Spaar-Optie_Hypotheek kan de klant kiezen voor een overlijdensrisicodekking tussen de 50% en de 200%. Verder geldt een renteopslag van niet 0,2%, zoals gebruikelijk is, maar 0,1% ten opzichte van andere rentevormen. De eerste vijftig offertes leveren voor de klant een korting op van e 400 op de afsluitprovisie.
De Spaar-Optie-Hypotheekverzekering is een kapitaalverzekering die in box 1 of box 3 kan worden gesloten. De looptijd is minimaal vijftien en maximaal veertig jaar. Het ‘nieuwe’ hypotheekproduct is in feite een oud product van AXA-voorganger UAP, dat opnieuw in de markt is gezet om een breder assortiment producten te kunnen bieden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.