nieuws

AXA breidt Cartae uit

Archief

AXA heeft haar employee-benefitsconcept Cartae uitgebreid met een collectieve Anw-hiaatverzekering en een collectieve ongevallenverzekering.

Het vorig jaar gestarte EB-concept Cartae biedt tussenpersonen en werkgevers online inzage in de systemen van AXA. Ook biedt het systeem mutatiemogelijkheden. Werknemers kunnen online communiceren met AXA en met hun tussenpersoon. AXA ontsloot vorig jaar de systemen voor collectieve pensioen- en ziektekostencontracten.
Begin dit jaar heeft AXA de arbeidsongeschiktheidsverzekering toegevoegd aan het assortiment. Nu zijn daar een collectieve Anw-hiaatverzekering en een collectieve ongevallenverzekering aan toegevoegd.
De Anw-hiaatverzekering is geschikt voor bedrijven vanaf vijf werknemers en dekt naar keuze het volledige Anw-hiaat of 50% daarvan. De contractsduur bedraagt vijf jaar en AXA biedt een tariefsgarantie. Geen tussentijdse verhogingen dus. De verzekering sluit aan bij de collectieve pensioenverzekering binnen Cartae, maar kan ook los gesloten worden.
De collectieve ongevallenverzekering is eveneens geschikt voor bedrijven vanaf vijf werknemers en heeft een contractsduur van drie jaar. De verzekering geeft een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Maximaal wordt e 250.000 per persoon uitgekeerd. Wanneer meerdere personen door een ongeval worden getroffen, bedraagt de uitkering maximaal e 2.500.000. De doorlopende provisie op het product bedraagt 20% en alle medewerkers van het bedrijf zijn automatisch gedekt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.