nieuws

AXA biedt tussenpersoon hulp bij WFD

Archief

AXA heeft haar ondersteuningsprogramma voor het intermediair, Business Boomerang, uitgebreid met hulp bij implementatie van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD).

Het intermediair krijgt met de inventarisatie, uitgevoerd door The Brown Paper Company, inzicht in wat men nog moet ondernemen om te voldoen aan de WFD-eisen. AXA benadrukt dat het om ondersteuning op maat gaat. 
Het implementatietraject WFD is ook zonder tussenkomst van AXA af te nemen bij The Brown Paper Company. “Maar in combinatie met Boomerang krijgt het intermediair korting en kost het € 2975 in plaats van € 3500”, aldus AXA-woordvoerder Jeroen Brouwers.
AXA ontwikkelde Business Boomerang in juni 2002. Het programma bevat naast de WFD-ondersteuning nog de volgende diensten: klantsegmentatie, portefeuilleanalyse, commerciële acties en training en opleiding. Inmiddels maken er 350 kantoren gebruik van.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.