nieuws

AXA biedt intermediair training Beleggen A

Archief

AXA heeft in samenwerking met het opleidingsinstituut ITB (Instituut voor Toegepaste Beleggingswetenschappen) een tweedaagse training Beleggen A ontwikkeld. Volgens de maatschappij behandelt de module niet alleen de theorie, maar ook de vertaalslag naar de commerciële praktijk en is het door “de lage kosten geschikt om alle medewerkers van een assurantiekantoor gelijktijdig op te leiden”. 

De training wordt in de maand oktober op verschillende data gegeven. Volgens AXA is het certificaat Module Beleggen A één van de belangrijkste certificaten die het intermediair nodig heeft om de WFD-vergunning te verkrijgen. “Zonder dit mag het intermediair immers niet bemiddelen in beleggingsgerelateerde verzekeringen.” Aanmelden voor de training kan via de AXA-accountmanager.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.