nieuws

AXA bevriest premies van de Unim-aov’s

Archief

AXA heeft de met haar samenwerkende assurantiekantoren laten weten, dat voor de bestaande Unim-portefeuilles (doelgroepgerichte arbeidsongeschiktheidsverzekeringen) geen premieverhoging zal worden doorgevoerd per 1 januari aanstaande. Voorts is de Unim-verzekering vernieuwd.

Unim is de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering van AXA voor medici en paramedici en tegenwoordig ook voor ‘adviseursberoepen’ als accountants en notarissen.
Nieuwe elementen in de Unim-dekking zijn:
– Verhogingsrecht: de verzekerde heeft het recht om jaarlijks zonder gezondheidswaarborgen het verzekerde dagbedrag met maximaal 10% te verhogen.- Nieuwe regeling indexatie uitkeringen: ingegane uitkeringen worden geïndexeerd volgens de CBS-loonindex, met een maximum van 3%.- Voorlopige dekking bij ongeval: tussen het moment van ontvangst van het aanvraagformulier en het ingaan van de aangevraagde aov is arbeidsongeschiktheid die ontstaat door een ongeval gedekt.- Unim Care: onder deze naam biedt de maatschappij verzekerden preventieve hulp door een onafhankelijke organisatie (Icas).Voor potentiële klanten uit adviseursberoepen geldt tot eind volgend jaar een actiekorting van 10% van de verschuldigde premie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.