nieuws

AXA Art hevelt risico’s over naar AXA Schade

Archief

Het Bredase bijkantoor van de Duitse kunstverzekeraar AXA Art gaat per 1 september de voorwaarden voor enkele polissen wijzigen. Het risico van diverse schaderubrieken zal worden ondergebracht bij het schadebedrijf van AXA Nederland. AXA Art is verzekeraar van kunstverzamelingen en antiek voor zowel particulieren als handelaren. De maatschappij biedt in ons land vijf producten aan, waaronder de all-riskpolissen voor particuliere verzamelaars (Casa Arte), voor restaurateurs (Restorers Plus) en voor handelaren in kunst en antiek (Dealers Plus).

De polisvoorwaarden van deze drie verzekeringsproducten worden per 1 september gewijzigd. Het risico voor de rubrieken inboedel, opstal en aansprakelijkheid wordt voortaan meeverzekerd op de particuliere pakketpolis (Privé Pakket) van AXA Schade; de dekkingen voor bedrijfsschade en inventaris worden overgeheveld naar de pakketpolis voor bedrijven van het schadebedrijf. De premies worden niet gewijzigd, aldus AXA Art. Ook de dekking voor kunst, antiek en juwelen ondergaat volgens de maatschappij geen veranderingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.