nieuws

AVVL wijst op meer dan uitvaart

Archief

AVVL start volgende week een nieuwe reclamecampagne, die verder gaat dan alleen de uitvaart.

Als pay-off gebruikt AVVL de formulering ‘Voorlichting. Verzekering. Verzorging. AVVL helpt je verder’. De slogan ‘Waar moet je beginnen als je weet waar je wilt eindigen?’ moet de nodige attentie oproepen.
AVVL wil hiermee z’n brede scala aan diensten bekendmaken. Boodschap is dat de organisatie op tal van momenten deskundig advies kan geven. Thema’s zijn naast de uitvaart en de verzekering daarom euthanasie, asverstrooiing en uitvaarten voor allochtonen.
De nieuwe campagne begint met een anderhalve maand durende test in Zuid-Holland. AVVL is te horen op en te zien in lokale en regionale radiozenders en dagbladen en via grootschalige busreclames. De zeven Zuid-Hollandse afdelingen van AVVL ondersteunen de actie met voorlichtingsbijeenkomsten.
De nieuwste busreclame van AVVL.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.