nieuws

Avéro verzekert het ziekteverzuim

Archief

Avéro is in de sfeer van het ziekteverzuim op de markt gekomen met een aanbod waarin volgens de maatschappij niet de verzekering maar de dienstverlening naar de ondernemer toe centraal staat.

Onder de naam ArboMotief introduceert Avéro een pakket diensten waarmee de ondernemer inzicht krijgt in het ziekteverzuim binnen zijn bedrijf. Daarnaast levert dit dienstenpakket een door de overheid verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie op. Hierbij werkt Avéro samen met de arbodienst Meditel-Mac. Dit pakket aan diensten kost de werkgever 600 gulden plus een tientje per werknemer van het betreffende bedrijf. Deze actie geldt tot 1 januari 1996.
Het risico van ziekteverzuim moet apart verzekerd worden. Bij de conventionele dekking kan gekozen worden uit een reeks eigen-risicotermijnen. De stop-lossverzekering is alleen mogelijk voor bedrijven met meer dan vijftig werknemers. Bij beide verzekeringsvormen kan tevens een verzekeringsgarantie worden gesloten voor een uitlooprisico. Voorts kan gekozen worden voor een dekking inclusief of exclusief het excedent (tot een salaris van maximaal f 250.000).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.