nieuws

Avéro verliest 35.000 zorgklanten

Archief

Avéro heeft rondom de jaarwisseling per saldo 35

000 zorgverzekerden verloren. Daarmee kreeg de intermediairtak de grootste klap binnen Achmea Zorg. “Om de zorgverzekeringen ook op de lange termijn betaalbaar te houden, hebben wij bij een aantal merken in de aanvullende polissen aanpassingen gedaan in premie en voorwaarden”, verklaart Willem van Duin, verantwoordelijk voor Zorg in de raad van bestuur, het forse verlies van Avéro. De nieuwe dochter Agis groeide met 20.000 verzekerden. FBTO kon dankzij haar internetzorgverzekering 9.300 verzekerden bijschrijven. De overige zorgmerken, waaronder Zilveren Kruis en Groene Land, daalden samen met 3.500 verzekerden. Per saldo heeft Achmea een verlies van 9.200 verzekerden geleden op het totaal van circa 4,7 miljoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.