nieuws

Avéro verlaagt premies verzuim

Archief

Avéro Achmea gaat de premies voor het overgrote deel van de bestaande verzuimverzekeringen per 1 januari verlagen. De korting kan oplopen tot 25%.

Avéro motiveert de daling door te wijzen op “de effecten van de verhoogde aandacht voor preventie en het actieve re-integratieprogramma”. Verder is er sprake van een lager dan verwachte WIA-instroom. Een klein deel van de verzuimklanten gaat echter een hogere premie betalen. “Zij hebben structureel meer aanspraak gemaakt op de polis”, aldus een woordvoerder.
Ook de premies van de WGA-Hiaatverzekering en/of WIA Excedentverzekering worden verlaagd, met respectievelijk 15 en 20%. De premiekorting voor de WGA Uitstapverzekering kan oplopen tot 35%, afhankelijk van branche, risico, combinatie met andere polissen et cetera.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.