nieuws

Avéro sponsort Federatie Zakenvrouwen

Archief

Avéro Achmea gaat de komende twee jaar de Federatie Zakenvrouwen sponsoren, een koepelorganisatie van zestien netwerken van vrouwelijke ondernemers. De intermediairverzekeraar wil met deze sponsoring de vrouwelijke ondernemer sterker positioneren en stimuleren lid te worden vande Federatie die is aangesloten bij werkgeversorganisatie VNO-NCW.

Avéro heeft voor de vrouwelijke intermediairs die zijn aangesloten een scan ontwikkeld waarmee zij vrouwelijke ondernemers kunnen adviseren bij het vaststellen van hiaten op het terrein van verzekeringen, pensioen en hypotheken. De federatie wil hiermee de financiële dienstverlening aan haar leden versterken.
De eerste actie van het sponsorschap vond plaats tijdens het jaarcongres van de Federatie Zakenvrouwen in Den Haag. Wilma de Bruijn, directeur Verkoop van Avéro, sprak hier over het commerciële belang om goed in te spelen op emoties. “Emotie-economie zal bij mannelijke managers sceptisch worden ontvangen, maar vrouwen weten precies wat het begrip inhoudt”, zei De Bruijn.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.