nieuws

Avéro lanceert website Prinsjesdag

Archief

Met het oog op Prinsjesdag heeft Avéro Achmea een speciale website (www.prinsjesdagaveroachmea.nl) opengesteld voor het intermediair.

De site biedt informatie over onderwerpen op het gebied van leven, pensioen, zorg, inkomen en hypotheken. In een digitale nieuwsbrief die woensdagochtend aan honderden tussenpersonen werd gestuurd, werd de website aangekondigd. De doelstelling van Avéro Achmea is om het intermediair een eerste indruk te geven wat de voorgenomen plannen van het kabinet voor gevolgen hebben, en welke nieuwe kansen ontstaan. Specialisten van de maatschappij hebben dinsdag(nacht) hard doorgewerkt om een selectie te maken uit de informatie in de Miljoenennota. “Op die manier denken we op een efficiënte wijze alle noodzakelijke informatie te kunnen verschaffen zonder dat het intermediair daaraan veel tijd kwijt is”, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.