nieuws

Avéro komt met WGA Uitstappolis

Archief

Avéro Achmea brengt een nieuwe WGA Uitstapverzekering op de markt. De dekking beperkt zich niet tot medische re-integratie, maar omvat ook her-, om- en bijscholing en daarnaast outplacement.

Combinaties met een Avéro Achmea verzuim of een WIA-product levert extra premievoordeel op met een combinatietarief vanaf 0,25 %. Daar bovenop krijgt de werkgever een pakketkorting die kan oplopen tot 5%.
Dekking is er ook in situaties dat de werkgever als eigenrisicodrager wordt beschouwd als ‘zelfstandig bestuursorgaan’ (ZBO). Alle verplichtingen vanuit deze wet, zoals bijvoorbeeld de procesgang van een werkgever als ZBO worden hem door Avéro uit handen genomen.
De verzekeraar heeft ook een oplossing bedacht voor werknemers die minder dan 35% arbeidsongeschikt zijn en dus geen WIA-uitkering ontvangen. De werkgever kan dit bij Avéro Achmea voor zijn werknemers verzekeren via een WIA Loondervingsverzekering. (Zie ook pag. 19)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.