nieuws

Avéro helpt volmachthouders met bedrijfscalamiteitenplan

Archief

Avéro Achmea heeft vier workshops gehouden waar volmachthouders geleerd werd een bedrijfscalamiteitenplan te maken te maken. De workshops werden gegeven door het bureau Continuity Planning Associates in Weesp.

“Na afloop van deze workshop hebben de deelnemers het bedrijfscalamiteitenplan voor 60% tot 90% afgerond”, zegt volmachtbeheerder Fred van der Kade van Avéro. “De winst voor ons is dat wij er straks op kunnen vertrouwen dat onze volmachtkantoren dit soort problemen het hoofd kunnen bieden. Met redelijk eenvoudige middelen kun je voorkomen dat je na een simpele inbraak een advertentie moet zetten met de vraag of je klanten zich willen melden. Het klinkt absurd, maar het is een keer voorgekomen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.