nieuws

Avéro: geknipte ziektekostenpolis voor de loongrensoverschrijders

Archief

Avéro Achmea introduceert het ProFit Zorgplan, een particuliere ziektekostenverzekering die uitgaat van de reguliere ziekenfondsverzekering.

Voor instromers uit het ziekenfonds betekent deze verzekering een eenvoudige overgang naar ‘particulier’, omdat het ProFit Zorgplan vrijwel dezelfde vergoedingen als de ziekenfondsverzekering biedt. Het product is daarmee ook geschikt voor de zzp’er (zelfstandige zonder personeel) die jaarlijks fluctueert in inkomen.
Voor ziekenfondsverzekerden van Avéro Achmea, is het mogelijk de bestaande aanvullende verzekeringen vanuit het ziekenfonds mee te nemen. Naast het ProFit Zorgplan heeft men de keuze uit vier aanvullende verzekeringen.
Het ProFit Zorgplan geeft verzekerden tevens de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Het eigen risico kan voor een gezin variëren tussen minimaal e 112 en maximaal e 672 per jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.