nieuws

Avéro en Erasmus verhogen hypotheekrente

Archief

Avéro Achmea verlaagt vandaag de alle rentevaste hypotheektarieven met 0,1%. De Flexirente voor één jaar wordt 0,05% hoger. Tegelijkertijd start de maatschappij met een actie die aan nieuwe hypotheken van drie maanden t/m tien jaar met NHG een rentekorting van 0,1% biedt. Voorts wordt de 6=5-actie verlengd, waarbij nieuwe hypotheekklanten het vijfjaarstarief zes jaar kunnen vastzetten.

Erasmus verhoogt maandag de tarieven voor hypotheken met een rentevaste periode van vijf tot twintig jaar. De verhoging varieert van 0,05% tot 0,2%. Vijf jaar vast met NHG wordt 3,25% en twintig jaar vast 4,15%. Bij Avéro zijn deze percentages 3,60% en 4,40%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.