nieuws

Avéro en Arag sluiten aan bij ISI-consortium

Archief

Na Nationale-Nederlanden, Generali en Reaal Verzekeringen gaan Avéro Achmea en Arag Rechtsbijstand deelnemen aan het project InnovatieScenario’s voor het Intermediaire kanaal (ISI).

In dit project ontwikkelen kennisinstellingen en technologiebedrijven samen met tussenpersonen een toekomstvisie voor de bedrijfsvoering over vijf jaar. Daartoe wordt het krachtenveld waarmee de tussenpersoon te maken heeft, zoals bijvoorbeeld veranderende wetgeging, in kaart gebracht. De scenario’s moeten de tussenpersoon laten zien welke factoren een rol spelen in de branche en in welke richting zij zich kunnen ontwikkelen. De bevindingen uit de workshops worden onder andere gepresenteerd op een internetsite (http://isi.telin.nl), video’s, tijdens workshops en in demo-software.
In het ISI-consortium participeerden eerder al de NBVA, ABZ, Microsoft, TU Delft, Telematica Instituut en Nationale-Nederlanden. In eerste instantie deed ook de NVA mee, maar deze brancheorganisatie heeft haar deelname op een laag pitje gezet “omdat het branchebrede project niet van de grond zou komen”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.