nieuws

Autoverzekeraars

Archief

Uit de Consumenten Monitor Autoverzekeringen van Independer, waaraan zo’n 120.000 websitebezoekers tussen januari 2007 en januari 2008 hebben meegedaan, blijkt dat ZLM, VVAA en FBTO het hoogst worden gewaardeerd. De drie verzekeraars scoren voor het klaarstaan voor klanten, beloften nakomen en de schadeafhandeling gemiddeld respectievelijk een 8,2, een 8,1 en een 7,7. Voogd & Voogd haalde met een 6,6 het laagste rapportcijfer.

Bouwverzekering
Allianz heeft de Standaard Doorlopende Bouw- en Montageverzekering ontwikkeld, bedoeld voor mkb’ers en zelfstandigen zonder personeel met een omzet tot _ 1 mln. De polis heeft een vaste premie zonder naverrekening en biedt ruime verzekerde bedragen voor de rubrieken werk, bestaande eigendommen opdrachtgever, aannemersmateriaal en eigendommen bouwdirectie/personeel. Transport en opslag van bouw- en montagematerialen zijn standaard meeverzekerd.
Slurptaks
Invoering van de CO2-heffing (de ‘slurptaks’) op 1 februari heeft bij Polis Direct geen invloed op het verzekerde bedrag. De Bovag-dochter zal bij de aanvraag van een nieuwe autoverzekering blijven uitgaan van de oorspronkelijke cataloguswaarde van een auto.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.