nieuws

Autoschadesite

Archief

Ter promotie van de site www.focwa-autoschade.nl zijn de Focwa Eurogarantbedrijven een reclamecampagne gestart met de focus op WA- en WA Plus-verzekerden. Op de site, die is bedoeld voor iedereen die iets wil weten over autoschade, staat ook een prijsvraag waarmee een dagje vliegen in een helikopter en rijden in een Ferrari is te winnen.

Actie op Maat
Wie voor 1 maart een Auto op Maatpolis van Aegon sluit, kan in de prijzen vallen. Elke twee weken maken vijf nieuwe klanten kans op een cheque ter waarde van _ 450, die kan worden besteed aan zaken als een rijvaardigheidstraining of een routeplanner.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.