nieuws

Autoschadeherstellers in actie tegen schadesturing

Archief

“Het water staat de schadeherstellers in Nederland aan de lippen

Ze hebben het razend druk maar geen rendement, of vrijwel geen werk meer en ook geen rendement. De oorzaak van de problemen is schadesturing door de verzekeringsmaatschappijen.” Dat is de mening van Gerard Regels, de voorzitter van de Stichting Eerlijk Schadeherstel (SES). Deze stichting, die als doel heeft ‘de oneerlijke wijze van schadesturing’ aan banden te leggen, is op aanraden van de NMA begonnen met een inventarisatie van de klachten bij schadeherstellers. “Inmiddels hebben wij al enkele honderden reacties”, aldus Regels. Hij verwacht hiermee medio januari naar de NMA terug te gaan. “En zonodig naar de rechter of Eurocommissaris Kroes.” 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.