nieuws

Autopremie Winterthur omlaag

Archief

Winterthur heeft een aangescherpt tarief geïntroduceerd voor personenautoverzekeringen.

Het nieuwe tarief is van toepassing op bestuurders met vijf schadevrije jaren en auto’s met een cataloguswaarde tot _ 50.000. De autoverzekering kan tevens worden ondergebracht in de pakketpolis (Privé Pakket), wat een extra korting van 5 of 10% oplevert. De afschrijvingsregeling en de Waardevast Regeling kunnen voortaan worden toegepast op auto’s met een aanschafprijs tot _ 50.000.
Lopende verzekeringen die zijn gesloten op het vorige tarief (vanaf juni 2004) worden automatisch per de eerste hoofdpremievervaldatum op het nieuwe tarief geplaatst en kunnen ook worden ondergebracht in een pakketpolis. Verzekeringen die zijn gesloten vóór juni 2004 blijven ongewijzigd doorlopen, tenzij het intermediair aangeeft dat ze op het nieuwe tarief geplaatst moeten worden. Verleende extra inschalingstreden blijven dan intact.
De nieuwe autopremies zijn vanaf 25 maart te vinden in het Rolls-programma.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.