nieuws

Autopolis

Archief

Lancyr Adviesgroep in Rijswijk heeft sinds de start van de nieuwe campagne in juni inmiddels duizend autoverzekeringen gesloten. De duizendste klant kreeg een gratis slipcursus aangeboden op het circuit van Zandvoort.

Fietsregister
De voorbereidingen om te komen tot een landelijk diefstalregister voor fietsen bij de RDW zijn in volle gang. Het is de bedoeling dat dit register eind 2007 door ten minste 80% van de politieregio’s, met terugwerkende kracht tot 1 januari 2007, wordt gevuld. Daarna wordt het register via internet opengesteld voor het publiek.
Onverzekerde bromfietsen
De RDW heeft medio dit jaar een start gemaakt met het controleren van gekentekende bromfietsen op de naleving van de verzekeringsplicht. Alle eigenaren van niet-verzekerde bromfietsen hebben een waarschuwingsbrief gekregen. Minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat heeft bekendgemaakt dat binnenkort opnieuw een registercontrole zal plaatsvinden. Wie dan nog steeds niet is verzekerd, kan rekenen op een proces-verbaal.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.