nieuws

Attentiv telt nu dertig vestigingen

Archief

De franchiseorganisatie Attentiv, onderdeel van Fortis-dochter Amev, telt dertig vestigingen. Het jongste advieskantoor, van franchisenemer Fred van Geest, werd geopend in Hoogvliet.

Attentiv richt zich op de advisering van particulieren. Daartoe worden zelfstandige adviseurs aangetrokken, aanvankelijk met name vanuit de eigen loondienstorganisatie van Amev maar inmiddels ook via algemene werving. Eind dit jaar verwacht de Fortis-dochter rond vijftig vestigingen te hebben. Volgend jaar moet de organisatie verder worden ‘uitgerold’ totdat een landelijke dekking is bereikt.
Attentiv zal reguliere Fortis-producten gaan verkopen. De kracht van de organisatie zal onder meer liggen in de centrale administratie en dito ondersteuning van de franchisenemers. De centrale organisatie in Utrecht vervult een belangrijke rol: een Klant Contact Center neemt onder meer de telefoon aan, maakt afspraken en behandelt niet-adviesgevoelige zaken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.