nieuws

Attentiv start wervingsactie

Archief

Franchiseorganisatie Attentiv (Fortis ASR) start onder de naam Attentiv Services een wervingsactie onder het intermediair. Voor € 175 per maand kan voor maximaal 24 maanden gebruik worden gemaakt van de diensten van Attentiv. Naast bedrijfskundige ondersteuning en inkooparrangementen kunnen tussenpersonen ook opleidingen en marketingdiensten afnemen. 

“Hiermee hopen we de drempel om toe te treden tot een samenwerkingsverband te verlagen”, zegt directeur Peter Aarden. Eerder dit jaar stapten dertig van de 54 franchisenemers op, omdat de formule geen toegevoegde waarde zou bieden. Inmiddels hebben 25 van hen zich verenigd in de inkoopformule Kompaan Groep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.