nieuws

Atradius krijgt Turkse licentie

Archief

Atradius heeft een vergunning gekregen om als kredietverzekeraar in Turkije aan de gang te gaan.

Vanuit Istanbul zal Atradius zowel Turkse bedrijven als lokale vestigingen van internationale concerns van diensten voorzien. Selda Eke (41) is benoemd tot countrymanager Turkije, die hiervoor bij Aon Risk Services Istanbul werkte.
Met de sterk opkomende Turkse economie groeit volgens Atradius ook het aantal bedrijven dat zijn debiteurenrisico wil afdekken. De marktpenetratie van kredietverzekering is er echter nog laag, in vergelijking met West-Europese landen. “Vanuit ons kantoor in Istanbul willen we Turkse en internationale bedrijven ondersteunen bij het betreden en ontginnen van nieuwe markten”, aldus Thomas Langen, regiodirecteur Atradius voor Duitsland, Midden- en Oost-Europa.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.