nieuws

Assurantiekantoor niet blij met Vara

Archief

Het Schiedamse Van Stigt Thans Assurantiën is vlak voor het weekeinde niet vrolijk geworden van de omroepvereniging Vara. In een uitzending van het programma ‘Kopspijkers’ zou aandacht worden besteed aan de eerste editie van het Wereldkampioenschap Blinddammen. Het Schiedamse assurantiekantoor fungeert deze week als sponsor en als gastheer van dit evenement, waaraan tal van wereldtoppers deelnemen.

Na het bekend worden van de voorgenomen overstap van presentator Jack Spijkerman naar Talpa, het nieuwe omroepbedrijf van John de Mol, besloot de Vara om per direct ‘Kopspijkers’van de buis te halen. Hierdoor loopt Van Stigt Thans Assurantiën prachtige publiciteit mis.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.