nieuws

Assurantiebelasting pas per 1 maart omhoog

Archief

Het Verbond van Verzekeraars heeft bij Financiën gehoor gevonden voor het pleidooi om de voorgenomen verhoging van de assurantiebelasting (van 7 naar 7,5%) te verzetten van 1 januari naar 1 maart 2008

Hiermee zouden uitvoeringsproblemen worden verkomen en wordt een voor schadeverzekeraars werkbare oplossing gerealiseerd. “Hoewel het theoretisch denkbaar is dat de Eerste en/of de Tweede Kamer nog tegen deze wijziging stemmen, moet er voor de praktijk rekening mee worden gehouden dat dit een onwaarschijnlijk scenario is en kan de ingangsdatum 1 maart 2008 worden aangehouden”, aldus het Verbond.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.