nieuws

Assurantie-lintjes Koninginnedag 2000

Archief

Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn in de verzekeringsbedrijfstak de volgende onderscheidingen toegekend: Officier in de Orde van Oranje-Nassau: Henjo Hielkema (Fortis); Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: Bert Beugelsdijk (Fortis) en Piet van Genderen (tot voor kort Royal Nederland, nu nog commissaris ABZ Holding en bestuurslid VNAB); Lid in de Orde van Oranje-Nassau: Tjitte de […]

Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn in de verzekeringsbedrijfstak de volgende onderscheidingen toegekend: Officier in de Orde van Oranje-Nassau: Henjo Hielkema (Fortis); Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: Bert Beugelsdijk (Fortis) en Piet van Genderen (tot voor kort Royal Nederland, nu nog commissaris ABZ Holding en bestuurslid VNAB); Lid in de Orde van Oranje-Nassau: Tjitte de Jong (NVA-lid te Norg).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.