nieuws

Assurantie Golfdag 2005

Archief

Op vrijdag 2 september wordt de 26e editie van de Assurantie Golfdag gehouden. Plaats van handeling is opnieuw het Efteling Golfpark aan de Veldstraat 6 in De Moer.  De Assurantie Golfdag staat open voor iedereen die in het verzekeringsbedrijf werkzaam is en een golfhandicap heeft van ten hoogste 24. Deelname is gratis, omdat de dag wordt gesponsord door een groot aantal verzekeringsbedrijven.

Deelnemers kunnen zich uitsluitend per e-mail aanmelden bij: jeroen.mundt@marsh.com. Daarbij moet worden vermeld: naam, het bedrijf waar men werkzaam is, adres, telefoonnummer, e-mailadres, homecourse en handicap. “Alleen volledige aanmeldingen worden in behandeling genomen”, stellen de organisatoren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.