nieuws

Assurantie-afdeling De Bruijn en Tak verzelfstandigd

Archief

Onder de naam Park Adviesgroep is de afdeling verzekeringen van het makelaarskantoor De Bruijn en Tak in Voorburg verzelfstandigd.

Mede via het binnenhalen van enkele ervaren vakgenoten wil het bedrijf een versnelde groei bewerkstelligen. Als mededirecteur is aangetrokken R.Ph.M. Bakker, die afkomstig is van Bernicke & Co. Als hoofd binnendienst/accountmanager is aangesteld M.A. Izeboud, die voorheen bij Stad Rotterdam werkte, waar hij onder meer chef particuliere markt was.
De Park Adviesgroep, die nu vijf medewerkers telt, zal zich meer gaan richten op de zakelijke markt, maar zal tevens het dienstbetoon aan particulieren verruimen. Dit laatste wordt onderstreept met de openstelling van het kantoor op zaterdagochtend. De Park Adviesgroep is gevestigd aan de Parkweg 53, 2271 AE Voorburg. Tel. 070-369.41.51.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.