nieuws

ASR: devies blijft ‘business as usual’

Archief

Het verzekeringsconcern ASR verwacht over 1997 een omzetstijging van 15% tot ver boven de f 5 mld. Dit schrijft de raad van bestuur in zijn traditionele nieuwsjaarsbrief aan het intermediair.

In de brief bericht ASR, waarvan Stad Rotterdam en De Amersfoortse de belangrijkste maatschappijen zijn, dat de nettowinst zal uitkomen op zo’n f 220 mln, een groei van circa 40%.
Volgens de raad van bestuur scoorden Stad Rotterdam en Woudsend vooral in de leven- en hypotheekmarkt, en deed De Amersfoortse als inkomensverzekeraar goede zaken met aov en pensioenen. “Op die manier vullen de ondernemingen elkaar prima aan”, aldus de raad van bestuur. Voor dit jaar wacht een schone lei, zowel voor de ASR-maatschappijen als het samenwerkende intermediair, besluit de raad van bestuur. “Voor ons en voor het intermediair blijft het devies: business as usual.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.