nieuws

Arno Bruins (Amersfoortse) eerste gecertifceerde arbeidsdeskundige

Archief

Arno Bruins, senior arbeidsdeskundige bij De Amersfoortse, is tijdens een symposium van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA) als eerste arbeidsdeskundige in Nederland officieel gecertificeerd.

De Amersfoortse heeft haar uit twintig personen bestaande arbeidsdeskundige dienst gestimuleerd zich voor certificering aan te melden. “Wij achten certificering van arbeidsdeskundigen van belang als toetssteen voor kwaliteit.”
Tijdens het symposium zijn in totaal drie mensen gecertificeerd en inmiddels is dit aantal opgelopen tot negen. Bij de NVvA en de Stichting tot Certificatie van Vakbekwaamheid (SKO) zijn meer dan honderd aanvragen binnen gekomen voor certificering.
Arno Bruins (links) ontvangt uit handen van staatssecretaris Hans Hoogervorst van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het certificaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.