nieuws

Arbeidsdesk naar Heemskerk

Archief

Arbeidsdesk in Castricum verhuist naar een groter pand in Heemskerk.

Arbeidsdesk, dat vorig jaar werd opgericht door René Mogge (ex-medewerker Zürich), houdt zich bezig met reïntegratiebegeleiding en arbeidskundige beoordelingen en voert voor onder meer verzekeraars de regie over preventie, acceptatie, en claimbehandeling. Ook worden medewerkers van verzekeraars opgeleid voor het behandelen van claims. Vanwege de groei – het aantal medewerkers is de laatste maanden verdubbeld tot twaalf – komt er naast de vestiging in Castricum een hoofdvestiging in het Jaguar-gebouw, De Trompet 2990, 1967 DD Heemskerk. Het telefoonnummer 0251.67.46.74 en faxnummer 0251.67.45.48 wijzigen niet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.