nieuws

Arag Nederland denkt niet aan echtscheiding

Archief

Arag is voorlopig niet van plan het voorbeeld van het Duitse moederbedrijf te volgen en dekking te verlenen voor de kosten van echtscheiding.

De Duitse Arag heeft een modulepolis gelanceerd waarbij onder meer kan worden gekozen voor een module die de juridische kosten vergoedt (in Duitsland zijn de rechtsbijstandpolissen kostenpolissen) voor echtscheiding en alimentatiekwesties. Deze – ook voor Duitsland niet gebruikelijke dekking – kost circa f 170 per jaar. Hans Bartels, directiesecretaris van Arag Nederland zegt dat er op dit moment beslist niet over wordt gedacht om in Nederland zo’n dekking in te voeren. “Daar is niet of nauwelijks interesse voor.”
In ons land heeft LAR sinds jaren al (standaard) een dergelijke dekking. Die dekking is beperkt tot de echtscheidingsprocedure en is voor beide echtelieden samen gemaximeerd op f 3.500.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.