nieuws

Arag met deurwaarders in zee

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft een samenwerkingscontract getekend met de landelijk werkende Noordelijke Gerechtsdeurwaarders Combinatie (NGC). De samenwerking betreft de uitvoering van de incassodekking van de ProRechtCombinatie zakelijke markt. Deze dekking maakt standaard deel uit van de nieuwe zakelijke verzekering (zie AM 5, pag. 25). NGC heeft hiervoor een aparte afdeling opgericht.

Op de foto staand de vertegenwoordigers van Arag. V.l.n.r.: Marc van Erven, algemeen directeur, Friedel Schwiete, financieel directeur, Martin van de Berg, manager verzekeringen, en Anne-Luut Dijkstra, manager producten. Zittend v.l.n.r. de vertegenwoordigers van NGC: Aike Rouw, Peter Postema, Yke Reinders en Eric Hofstee.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.