nieuws

Arag-mensen starten helpdesk Lexent

Archief

Barbara Vrielink en Martijn van Gastel, twee oud-medewerkers van rechtsbijstandverzekeraar Arag, hebben (in Naarden) het bedrijf Lexent Legal Services opgericht. Consumenten en ondernemingen kunnen op abonnementsbasis gebruik maken van deze juridische helpdesk. Lexent mikt daarbij onder meer op verzekeraars en inkooporganisaties in de financiële dienstverlening.

Vrielink en Van Gastel waren bij Arag betrokken bij de start van Rechtswijzer. Dat bedrijfsonderdeel was bedoeld voor de opvang van klanten met een juridisch probleem waarvoor de afgesloten rechtsbijstandverzekering geen (volledige) dekking bood.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.