nieuws

Arag gaat met VRA werken

Archief

softwareprogramma Volmacht Resultaat Analyse (VRA) van Market Scan

Dit programma biedt zowel de volmachtgever als gevolmachtigde financieel inzicht in de resultaten van de volmacht. Arag gaat het pakket met onmiddellijke ingang gebruiken en verwacht het tweede kwartaal van dit jaar de eerste resultaten. Het programma wordt inmiddels door tien verzekeraars en 250 volmachtbedrijven gebruikt. Arag-directeur Marc van Erven (tweede van rechts) ondertekent de overeenkomst. Verder staan op de foto v.l.n.r.: Hans Gerritsen (Market Scan), Martijn van Baalen (Arag) en uiterst rechts Robert van der Plas (Market Scan).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.