nieuws

Arag-cabaret voor volmachtrelaties

Archief

Arag heeft met 140 volmachtrelaties het 40-jarig bestaan gevierd. Behalve op muziek, interactieve workshops, buffetten en entertainment door vinoloog Hubrecht Duijker, werden de gasten onthaald op cabaret. De teksten die speciaal voor de volmachtrelaties waren geschreven, werden voor het voetlicht gebracht door Arag-medewerkers.

Op de foto het Arag-cabaretkwintet. Van links naar rechts: Wessel van Weerd (manager personeelszaken), Ilse Helmons (personeelszaken), Marc Boijens (unitmanager verzekeringen) en Sigrid Schinkel en Ernst-Jan Schubad (beide unitmanager rechtshulp).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.