nieuws

Arag-actie rond de vernieuwde gezinspolis

Archief

‘Arag-verzekerden

Daar kun je maar beter aardig tegen doen.’ Onder dit motto brengt Arag de conversie van de vernieuwde gezinspolis onder de aandacht via onder meer radiocommercials. De insteek hierbij is de (eveneens vernieuwde) verkeersdekking van de gezinspolis. De polis is in juni vernieuwd en op 1 november zijn de bestaande polissen omgezet. Er zijn vier verschillende radiocommercials en Arag heeft een advertentie geplaatst in De Telegraaf. Voor het intermediar zijn er posters en flyers. Parallel hieraan biedt Arag het intermediair de mogelijkheid van een mailingactie waarbij eveneens de verkeersdekking centraal staat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.