nieuws

Apollonia

Archief

De tandartsenverzekeraar Apollonia, die sinds enige tijd onderdeel is van de ING Groep, heeft van de Verzekeringskamer vergunning verkregen voor de branches 1 (leven algemeen), 2 (huwelijk en geboorte), 3 (beleggingsfondsen), 5 (deelneming in spaarkassen) en 6 (kapitalisatieverrichtingen).

ONVZ en CARA
Ziektekostenverzekeraar ONVZ houdt een CARA-voorlichtingsdag voor zijn verzekerden die kampen met astma, bronchitis en/of longemfyseem én voor hun naaste familieleden. De (kosteloze) bijeenkomst is op vrijdag 27 februari in het Astmacentrum Heideheuvel in Hilversum. Informatie: 0800-0221.450.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.