nieuws

Aov-premies blijven aftrekbaar

Archief

“Blijft de aov-premie aftrekbaar?” Met deze vraag is De Amersfoortse de laatste tijd bestookt.

“Er zijn heel wat telefoontjes binnengekomen met de vraag of de aov-premie ook in het nieuwe belastingstelsel fiscaal aftrekbaar blijft”, zegt Jacques van Ek, directievoorzitter van De Amersfoortse. “Gelukkig konden we de bellers verzekeren dat er in de aov-sfeer niets gaat veranderen.”
Dat er niets verandert, blijkt ook uit het feit dat minister Zalm eind september het besluit ondertekende dat de premies voor een verzekering voor het WAZ-gat fiscaal aftrekbaar is (WAZ is: Wet arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen). Van Ek: “Dat was al zo, maar is nu formeel bevestigd.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.