nieuws

Aon zorgt voor ruimer pakket voor advocaten

Archief

In samenwerking met Aon heeft BaliePlus de advocatenkantoren bedrijfsspaarregelingen aangeboden. Aon werkt aan uitbreiding van het advocatenpakket.

BaliePlus, de service-organisatie van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft de advocatenkantoren per mailing bedrijfsspaarregelingen aangeboden. Het gaat om een spaarloonregeling en een premiespaarregeling van Fortis. BaliePlus werkt op verzekeringsgebied samen met Aon. Het verzekeringspakket dat Aon voor BaliePlus heeft samengesteld, omvat 6 verzekeringen. Er is een beroepsaansprakelijkheidspolis van Aon/Heerkens Thijssen & Caviet, een autopolis van Amev, een Beleggingskoopsompolis, een WAO-gatpolis en een verzuimverzekering van NN en een ziektekostenpolis van Nuts. Voorts wordt een arbopakket van GAK geboden. In de loop van het jaar wil Aon hier een kunst- en antiekverzekering toevoegen en een kantoorschadepakket. Jan Twisk, programmanager van Aon, zegt nog niet te weten waar deze verzekeringen worden ondergebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.