nieuws

Aon waarschuwt voor leegloop industriële risico’s op Britse markt

Archief

Makelaarsgigant Aon heeft de verzekeraars in Groot-Brittannië gewaarschuwd voorzichtig om te gaan met de beleidsmatige hervormingen ten aanzien van premiestelling en dekking(sbeperkingen) met betrekking tot de acceptatie van industriële risico’s in 2004

Vanwege de verminderde service, hogere premies en uitgeklede dekkingen van de afgelopen jaren zijn meer multinationale en andere grote bedrijven geneigd uit te kijken naar alternatieve vormen van risicofinanciering. “Pas je beleid aan of je verliest premie-inkomen. En premies die ooit de markt hebben verlaten, keren daarin nooit meer terug”, aldus de makelaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.