nieuws

Aon opent deuren in Purmerend

Archief

Aon Consulting, onderdeel van Aon Nederland, opent binnenkort een vestiging in Purmerend. Dit kantoor spitst zich toe op de actuariële dienstverlening in deze regio en daarbuiten. De aanwezigheid van relatief veel actuarissen, potentiële klanten en opdrachtgevers in de regio Noord-Holland heeft Aon doen besluiten zich hier te vestigen.

“Ons nieuwe kantoor past in onze strategie dicht bij onze opdrachtgevers te zitten. Daarnaast denken we in deze markt veel talentvolle medewerkers te kunnen aantrekken, wat past in ons groeibeleid”, aldus Aon-directievoorzitter Reinier Hinse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.