nieuws

AON gaat weg van Marconiplein

Archief

De 725 medewerkers van AON Rotterdam gaan aan het eind van 2002 verhuizen richting Rotterdam centrum

Op dat moment moet het woontoren- en kantoorcomplex ‘De Admiraal’ aan de Admiraliteitskade klaar zijn. AON neemt ongeveer tweederde van het kantoorgedeelte in bezit. De makelaarsgroep gaat weg van het aan Schiedam grenzende Marconiplein, omdat het ‘geen overeenstemming kon bereiken met de huidige verhuurder over de verlenging van de huurovereenkomst’. Wat daarvan de achterliggende reden is, wil AON-woordvoerder Ronald Boer niet zeggen “Maar natuurlijk speelt geld daarbij een rol”. Naar verluidt heeft het vertrek van AON ook te maken met de sinds enkele jaren direct achter het huidige kantoor gelegen afwerkzone voor straatprostituees. Boer ontkent dit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.