nieuws

Aon en Marsh rouwen om slachtoffers ramp VS

Archief

Als teken van rouw over de slachtoffers van de aanslagen op de Twin Towers van het World Trade Center (WTC) in New York hing onder meer aan het kantoorgebouw van Aon aan de Marconistraat in Rotterdam de Nederlandse en de Amerikaanse vlag halfstok

Ook bij andere vestigingen van Aon en Marsh in ons land werden de gebeurtenissen in de VS de afgelopen dagen herdacht met drie minuten stilte en de vlaggen halfstok. De assurantiemakelaars maakten overigens begin deze week nog melding van ruim vijfhonderd vermiste medewerkers. Een overzicht van de gebeurtenissen staat op pagina 4 en 5.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.