nieuws

Aon biedt werkgevers WGA-eigenrisicopolis

Archief

Werkgevers kunnen nu ook bij Aon een WGA-eigenrisicodragerverzekering sluiten. De premie staat voor drie jaar vast en bedraagt 0,30% of 0,40%.

De WGA-eigenrisicodragerverzekering van Aon geldt voor alle werkgevers met ten hoogste duizend werknemers, die geen (ex) werknemers hebben die reeds een beroep doen op de WGA of voor 1 juli 2006 ziek zijn geworden. De premie – 0,30% of 0,40% – is afhankelijk van de bedrijfstak waarin het bedrijf op basis van het UWV-aansluitnummer is ingedeeld en staat voor drie jaar vast.
Bij de WGA-eigenrisicopolis van Aon zijn werkgeverslasten standaard meeverzekerd tot 16,82% van de loonsom, “het gemiddelde dat werkgevers betalen aan sociale premies”. Daarnaast zijn medewerkers die op of na 1 juli 2006 ziek zijn of worden, meeverzekerd. “Deze inloopdekking is alleen van toepassing indien de verzekering per 1 januari 2007 wordt afgesloten”, aldus Aon. Verder biedt de makelaar bedrijven 10% korting op de bovengenoemde premies als ze per 1 januari tevens kiezen voor de dienstverlening van Aon Verzuim Management.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.