nieuws

Aon biedt bedrijven terreurdekking

Archief

Aon heeft naar eigen zeggen als eerste in ons land een primaire terreurverzekering op de markt gebracht. “Het betreft een zelfstandige schadeverzekering die primaire dekking biedt. Bij een gedekt evenement keren wij uit en is het voor de verzekerde niet meer van belang of de schade op de NHT kan worden verhaald. Dat is alleen van belang voor de verzekeraar.” Het risico voor de polis is ondergebracht bij Engelse verzekeraars – niet Lloyd’s of London – die zich niet bekend willen maken.

Aan de hand van een kort vragenformulier wordt een inschatting gemaakt van het risicoprofiel en wordt de premie voor de verzekerde berekend. Aon heeft voor enkele bedrijven inmiddels een volledige terrorismedekking gesloten.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.