nieuws

AO-Artsen-Verzekeringen stelt zich voor aan doelgroepen

Archief

AO-Artsen-Verzekeringen is een advertentiecampagne gestart in vakbladen.

De vakbladen waarin wordt geadverteerd, bestrijken de doelgroepen die AO-Artsen-Verzekeringen (onderdeel ING) verzekert. In oktober vorig jaar heeft de verzekeraar de doelgroepen aanzienlijk uitgebreid. Behalve om (para)medische beroepen gaat het onder anderen om juristen en adviseurs. In de advertenties staan 48 beroepen vermeld. Er zijn drie advertenties waarin verschillende doelgroepen worden aangesproken: artsen, fysiotherapeuten en vrije beroepen. Er worden – tot het eind van het jaar – 32 advertenties geplaatst in: Account, Amice, Dier en Arts, Fysiopraxis, Medisch Contact, Mr en NTvTandheelkunde.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.